Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dålig dag

Hissen tar max fjorton personer
eller 1150 kilo.

Vi kommer att rämna.

Idag väger jag
minst två ton.




Fri vers av Tina-sol
Läst 198 gånger
Publicerad 2009-09-30 17:34



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Vissa dagar är inte ämnade att genomlevas.
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol