Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsfarliga Säkerhetsrisker

Jag är en

Säkerhetsrisk

Tvingar av dom
deras kamouflage
och deras

Politiska Korrekthet

Om jag inte lyckas

Genomborrar jag det
med min

Röntgensyn

Mina ögon
är en

Säkerhetsrisk

Pansarplåt, en lätt match
Skyddsglas, Ha!

Tro inte
du kommer undan!

Och jag avslöjar allt!

Och vem vet
vilka skräcksyner
som då påtvingas dem
som likt de tre
aporna

Bestämt sig för att
inget se
inget höra
och absolut inget

Säga





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-30 22:11



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Men förstår att du är bra på det du gör!!!
2009-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP