Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sur hund

Hunden är grinig
får inte gå ut idag

Gillar ju spöregn




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 544 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-03 15:55



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Kära hund - jag gillar också regn - men tack och lov för dessa japaner, vad vore livet utan dem?!
2009-10-03

    dystopia
skön dubbelhet i sur. *L*
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP