Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den 25:e timmen

Det finns inget försvar

Inte för något

Finns det något försvar

Förklaring duger ingenting till

Vi måste göra allt

Allt är prioriterat
enligt demokratiska principer


Vi måste alltid göra allt
och allt är mycket viktigt

Samtidigt

Vi glömmer ofta bort
den 25:e timmen
som regeringen beslutade om

Dygnet har numera
25 timmar ety de 24
inte räckte till

Det är då allt måste göras
det viktiga

Alltså

Och som försvar är
duger ingenting

För den faller ner

Annars

Jorden





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-06 10:53



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Oj, detta var bra, och intressant, och tankeväckande - tack för att du upplyste om denna 25:e timme; det hade jag helt missat!
2009-10-06

  glittertindra
har regeringen beslutat om denna extra timme så har de då missat att bevilja den till denna stackars förälder... :)
2009-10-06

  peter markurth
klurigt bra gestaltat
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP