Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikävä

Ikävä raastaa rintaa ja tekee olon vaikeaksi, se tunne valtaa kokonaan ja se puristaa tosi kovaa. Miten unohan ikävän, miten saan kaiken unohettua ja kaiken sen anteeksi mitä oon muille kanssa ihmisille tehnyt, en voi enää muuttaa sitä en voi kääntää ajan rattaita taakse päin se kaikki on vaan hyväksyttävä ja ikävä ottaa vastaan sillä tavalla kun se tulee ja hyväksyttävä ikävä koska se kuuluu niihin tunteisiin mitä ihminen tuntee.




Fri vers av ImALoverNotAFighter
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-06 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ImALoverNotAFighter