Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Relativa Möbler i Rörelse

Vem är det som bestämmer
öve möblerna här?

Som hela tiden
flyttar dom

När man vill sätta sig
på en stol

Så glider den iväg över golvet

Och bordet, vill man ställa ner
ett glas far bordet iväg
som ett bowlingklot

Eller är det golvet
som ständigt
flyttar sig hit och dit?

Snart kan jag inte längre
avgöra vad det är
som egentligen rör sig

Kanske är det min
perception som
blivit förhäxad?

När mattan rör sig
som en orm
under mina fötter

Eller är det en
ovanlig form av

Sjösjuka





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-07 22:34



Bookmark and Share


  glittertindra
Måste vara något sorts husspöke som är i farten.. :-)
2009-10-09

    leelee
Det låter ju som en mardröm! :-)
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP