Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista sommarhälsning

 

Som en gyllene pil siktad mot ögat

en glimt av ett varmt minne

fyllt av solens strålar

banar väg över isande himmel

glittrar i trädens djupröda klänning

dansar i urringningens gula glans

landar mjukt i kvarvarande grön verklighet

innan den åter lyfter genom vattnets kylslagna ångor

och syrets krispighet mot ögats pupill




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-08 13:43



Bookmark and Share


  Ronny Berk
lika vacker som en sommars avskeds hälsning ; lika tilldragande är krispig höst i antågande; glittrar och dansar orden; tycker om, ja !
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP