Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla kan vara lyckliga Vissa väljer bara att inte vara det Undrar varför


Världens lyckligaste - Jag

Jag har allt som man kan önska sig
Jag är så lycklig

Jag är nästan alltid glad
Jag är som ett litet barn

Jag har valt att vara glad
Det var mitt val

Tänk om alla valde som jag




Fri vers av AnnaEss
Läst 653 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-13 15:16



Bookmark and Share


  Poson
Bra, behövde höra det. Tack.
2010-02-13

  Mr Lindemann VIP
Mittemellan ett jag och ett du
finns delar av den andre
som läppjar in delar av tillvaron
2010-02-13

  Tenshinhan
Upplyftande och nedtryckande, vacker.
2010-02-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
G ott jag hänger me`
L ycklig man blir att le
A bsolut så det e´
D u jag hänger me
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

AnnaEss
AnnaEss