Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag umgås med mig själv.


För mig själv

Det händer inte ofta.
Men ibland ser jag mig omkring, letar, men ingen är där.
Jag är själv.
Jag umgås med mig själv.
Jag dricker med mig själv.
Jag är glad.
Tänk om de kunde se mig nu, dom jävlarna.
Handen som kupar örat.
Letar efter en ton.
Sjunger, för mig själv.
Sjunger, för er.
Era jävlar.
Nöjd.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jimmyjames
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-08 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jimmyjames