Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Under dagen när jag sluter ögonen hamnar jag nästan omedelbart i ett tillstånd mellan sömn och vakenhet där jag upplever både hypnagoga bilder och meningar. Texten består av de senare.


Ur det hypnagoga ordflödet

Tricks, tricks - och en saftig affär.

Samma tid som får.

Jag vill byta ämne - klar stimulans.

Hette hemskheter då.

Get på alla svar. Svar på alla get.

Vad är det som möjliggör driftkucku?

På den finns inget svar inom det egna fältet.

Jag var för snäll, ser man Sue.

Det här har med inget annat att göra.

Alla är som en gam som snaskar i sig.

Jag brukar hamna sådant.

Ordet är snärjande, snärjde.

Vid Chicagos spår.

Så var det kanske.

 




Övriga genrer av Algotezza VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2020-09-02 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP