Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven av en elvaåring- Uppskattar feedback! (Denna dikt är äldre än den jag tidigare har delat)


Ett obetydligt möte

Ett möte som snart skulle tyna bort i djupa minnesvalv.

Ett möte vilket i universums ofantlighet aldrig ens inträffade.

Ett möte mellan två motsatser.

Deras blickar möts.

En tiondels sekund möts dem.

Bådas ögon fyllda av förakt.

Den ena mannen använde förakt som en sköld.

Ett försvar mot en fruktad insikt.

Den andre mannen föraktade flyktinstinkten hos den första.

Ty skölden han bar var ytterst synlig.




Bunden vers av Poetisk ungjävel
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-04 11:11



Bookmark and Share


    Askanden
den här elvaåringen är mentalt äldre än sina år
2022-01-07

    ej medlem längre
Intressant och insiktsfull text...Förakt och rädsla kan gå hand i hand...den här typen av möten mellan människor är bland de mest vanligt förekommande och du fångar upp det så snyggt...
2022-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Poetisk ungjävel
Poetisk ungjävel