Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

majvår



klorofyllets gröna sken
i björkens nyss sprungna barn
dammiga vägars rytande drakar
hunds fuktiga nos
vart längtande efter myllans bruna garn
ljusets boll strålar
hudar sveds
tiden där lyktans uppgift tynat bort
välkommen ögonklådans stoft




Övriga genrer av Broij'dä
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-05-12 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broij'dä

Senast publicerade
I sorgens famn
majvår
* Se alla