Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är ord?

Vibrationer beslutade av en institution.
De berätta om de osynliga för oss.
Men vad betyder det?

Hur skiljer sig vindens pust från ord?
Upprepningen av vårt ljud?
Ändå är dialekter lätt att hitta.

En skapelse av mänskligheten.
Regler, så svåra att lära sig.
Reglerna så lätta att följa.
De är ljud som fungerar mellan våra sinnen.
Det förbinder oss när vi delar våra minnen.




Fri vers (Fri form) av Jonathan1011
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-08 15:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ord är containers.
2023-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Jonathan1011