Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För evigt

jag älskar henne, även nu när avståndet är oändligt


jag älskar hennes minne som lämnades orörligt


jag tror att en sån kärlek är en allvarlig sjukdom, en sjukdom som man aldrig helt återhämtar sig från. 
men trots det så älskar jag dig i ditt tomrum för evigt.




Fri vers (Fri form) av A.G.M VIP
Läst 13 gånger
Publicerad 2024-04-09 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.G.M
A.G.M VIP