Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bar himmel

 

Det är stjärnklar himmel ikväll

Älskling jag vet att du är där ute

och ligger under samma bar himmel som jag.

Där natt himmeln är ditt täcke och stjärnorna din lyckta

Där Vinden smecker ditt hår, rör dina kinder, kysser dina läppar.

Och nat sysorna sjunger dig till sömns

Och Nattfjärilarna dansar för dig.

Min tröst ikväll är att vi fortfarande är tillsammans

Även om avståndet är lik himmel och jord.

även om vi är osynliga för varandra  

 Men min tro är att du ligger under samma bar himmel

som jag , där är vi tillsammans dansar bland nattfjärilarna berusade av varandra.




Fri vers (Fri form) av A.G.M VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-20 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.G.M
A.G.M VIP