Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spring, bara spring!


Ljusets hastighet

Låt mig bara springa
Över soliga ängar

Springa så fort
Så jävla fort

I ljusets hastighet
Så att inget mörker hinner ifatt mig

Varma vindar viskar mitt namn
Och världen är mig väntad




Fri vers (Fri form) av Mira<3
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-04-28 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mira<3