Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skatter

En skatt, ett oupptäckt inre

Kanter och suddiga konturer
av stunder som format en
Preferenser och värderingar
har talat och valt vägen

Tiden har skapat rum,
hyddor och palats,
flykt och vila

Ännu bär kroppen
dessa dyrbarheter
med stolthet och mod

tills de lämnas vidare...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-30 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP