Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1059.KLATSCH!

KLATSCH!
_MEJSEL_
GoOoPp!

"Let´s talk
...about...
yuor behavior!"

OJDÅ!
_EN_iIiLL eEe GAL_
###I come here
...to finish...
what i started!###

HOPSAN!:::
_eN_HaTT!_är
sinnesrubnings hop,

BrandSvansBåge är
i_ett mÄhÄ_!

###==###==###

TILL ALLA ÄNDAR,
HIMLENS KLOCKA...

#$$$PAJ!#
ÄR EJ
*FÖRSTA MAJ*

JA MEN!

*FÖRSTA MAJ*
ÄR EJ
###$$$PAJ!###"pbf




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-01 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP