Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lathund till livet.

Lungor, syresättning och liv
Fraktalerna trevar mot skyn
En ständig upprepning
Allt går vidare som vanligt i oändlighet
Och solen skiner alltid ovan molnen

Ta vara på tiden du fått
Korten som du blev tilldelad i given
Spela handen säkert
Eller spela den lite på chans

Trygghet är en behaglig känsla
Men den tar dig nödvändigtvis inte framåt
Våga utmana rädslan
Att leva lyckligt är ett ställningstagande

Tänk om.. det är en skavande tanke
Tänk om jag bara hade vågat.. försöka..
Följa mina drömmar
Eller säga dem där orden?

Så när rädslan knackar på din dörr
Öppna då med tillit
Så kommer du att märka
Att ingen är där







Skapa | Skriva av Eter
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-05-10 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eter

Senast publicerade
Lathund till livet.
* Se alla