Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När livet bromsas går allt fel

 

Tiden springer fort och fort

Och

Man ej kan hänga med

 

Livet bromsas inom dig

Och

Man ej kan stoppa den

 

Från ett omoget barn

Till en omogen ungdom

Till en omogen vuxen

 

Till gammalt

Till sjuk

Till ensamheten

 

Till amnesi

Till Parkinson

Till demens

 

Till förnedrat inskriven på ett äldreboende

Till förnedrat av samhället

Till förnedrat av den politikerna

 

Till hatat av dina grannar

Till hatat av samhället

Till hatat av miljö, djur trogna

 

Till hatat av poeterna

Till hatat av sina egna texter

Till hatat av livet

 

Till mig själv Naji!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-05-14 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP