Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att lyssna på varan!

 

 

Det,

Kunde vari mer enkelt och lättare

Att förstå varande om vi lyssnade på oss själva

 

Innan mörkret fallit

Innan dagen vaknat

Innan tiden stannat

 

Jag var envis men rättvis

Du var envis men mer fanatisk  

Vår envishet leddes av vårt ego

 

Tystnaden fyllde mitt liv senare  

Mörkret fyllde djupt känslorna  

Ingen återvändning till det var vi

 

Jag kom med en ärlig sann dröm till dig

Du kom med en lång kravlista på mig

Drömmen i mig räckte inte till en bättre du

 

Och som sagt!

Och som tiden visade!

Och som alla har förstod!

 

Jag hade mer öppet jag för alltid

Du hade varit mer inlåst in i din fantasi

Du valde ej rättvis väg

 

Av slump träffades i det vilde

Av ilska gick vi skilda vägar

Av dumhet dog ditt hjärta

 

Hade du lyssnat nog vad jag sa?

Hade jag var mer nog!

Hade orden kommit farm till oss!

 

Då hade ingen dröm dött!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-05-16 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP