Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirationen

 

Hur kan det vara så,

att inspirationen endast faller på.

När sinnet tyngs av inre svärta,

en musa lockad av brustet hjärta.

 

Föds kreativitet ur oläkta sår,

och är det endast då som jag förmår?

Att skapa och forma ord till poesi,

ett utbyte av tårar mot skriftlig magi.

 

 




Bunden vers (Rim) av Bortom stigen VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-15 14:23



Bookmark and Share


    Kosmopoliten
Rimligt.
2024-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Bortom stigen
Bortom stigen VIP