Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den blev senare stulen "flowet" blev stulet


Här Är Originalet av mig - Sam Djafari

Jag har blitt förråd och lurad
Jag var missförstådd som Judas
Mitt hopp är att jag frihet når när livets plåga slutar
Jag lider och jag slukas
Av tiden som jag brukar
Jag flyr till ovan utan död
Med silen från min spruta
Men om ni vill få mig stupad
Vet jag om er allians
Och att ändra på mitt öde är nått som ni aldrig kan
Jag vet att jag fick ett kall
Vet ej varför men jag vet
Varken Gud eller nånn annan kan någonsin ändra det
Och jag har nu lämnat brev
Skulle brevet sändas fel
Till den okuvliga själen
Så hälsa att jag alltid varit den odugliga djäveln
På den krokiga världen
Som kämpar för att fortskrida i den blodiga världen

För broderskapet är frigollit
Ondskehavande väldet styr
Vi bevarar hellre frid
Men bedragarna väljer krig
Främjar strid och hämmnas liv
Vi tror att cirkeln sluts men med ett ända kliv så ändras vi
Men jag blir som brända lik
Och skriker ut min smärta
För varje kvinna som tar mig och sliter ut mitt hjärta
Jag lider och jag härskar
Men jag blev svag utav krav
Valurnan sa att jag ska stupa snart
Livet är en avslutad fas
Det fanns en person som ville väl - det var du kamrat

Det här är brevet
Det här är ett medvetet besked - rätt
Man finer sig där nere tills man tar det sista steget
Och ser det
Sluta tro och se det som det e - kefft
Det finns ingen heder
Vad e det?
Brevet




Övriga genrer av Sam Djafari
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-19 13:36



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Okuvlig är bra. Rätta takter.
2024-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Sam Djafari
Sam Djafari