Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Notisen väcker dig till liv

Vaknar
solen har tagits sig in genom persiennen

ensam
tomt på min vänstra sida i sängen

notis, väcker mobilen
du lyser upp på mobilskärmen

andetag
korta och grunda

ögonglober
blöts

skärmen släcks
du lämnar mig igen,

ännu en gång för gott




Fri vers av Månfjäril VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-05-18 09:24



Bookmark and Share


  Anya VIP
Mycket bra. Utan att skriva om vad som hänt förstår man.
2024-05-20

  SatansSon VIP
du förtjänar en pudding bredvid dig i sängen.
2024-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Månfjäril
Månfjäril VIP