Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han tittar sig i spegeln, följer sitt äggformade huvuds kanter med ögonen, sneglar inåt och stannar till vid den grå mustaschen. Med pekfingret och tummen under näsan mot den håriga läppen drar han fingrarna åt var sitt håll ner mot mungiporna.


Farväl till 20

Det vankas vecka 21. Han tittar sig omkring i rummet som han brukar sitta i. Datorn står på det lilla skrivbordet inne i sin vrå. Där har den och dess föregångare alltid stått. Där har han suttit och skrivit sanningar som bara han förstått. Alla andra, förutom han, är sådana dumma fån. De verkar bara haft sina hjärnor på korttidslån. Hur, tänker han, kan endast jag vara så sann och ha så rätt? Jesus, vad jag ska briljera vecka z1.




Fri vers av Sape VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-05-19 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sape
Sape VIP