Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"En dikt på rim om hur korkade alla är och hur bra jag är." Han tittar sig i spegeln. "De är inte värda det men de ska få ett foto på mig också. Jag vet att de gärna vill ha det." Ur skrivbordslådan plockar han fram en bild på sig med ett barn i famnen.


Utfyllnad

Så, du är här. En tisdagskväll.
Ja, jo. Det är ett misstag, dock. Ett misstag.
Då borde du gå igen.
Jo, jag ska. Jag ska.
Men nu när du ändå är här.
Ja?
Skulle du kunna ta med dig ett par ord härifrån?
Visst, visst. Vilka då?
De här.
De här?
Ja. Är det ok?
Ja, det går väl bra. Vart vill du att jag går med dem?
Gå med dem vart du vill.
Hit?
Om du vill.
Vad ska jag göra med dem sedan då?
Glömma dem.
Det är inga problem. Jag klickar mig härifrån och vips...
Så är de borta?
Ja.




Fri vers av Sape VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-21 21:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Avunden firara nya triumfer.

2024-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Sape
Sape VIP