Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid, Engagemang och Kreativitet

Vad är det egentligen som krävs av Mig?
I en tid där mina sockervävda ord
Inte räcker till -
I en tid där mitt nakna mentala förfall
Är för blygsamt för världen -
I en tid där alla spelar samma spel
Och alla letar samma fel -
Berätta var jag kan finna Mer
Tid, Engagemang och Kreativitet.

Vad är det egentligen som krävs, ja Vad?
Jag fyller mitt huvud med tankar och iver -
Men du vill ha mig tom.
Så jag tömmer min själ i allt jag skriver -
Men du vill ha mig blottad.
Så jag blottar mitt hjärta, skärande slag
Men det räcker inte till - All
Tid, Engagemang och Kreativitet.

Så vad är det som krävs av Mig?
Om Gudarna fanns hade jag frågat
Om Modet fanns hade jag vågat
Skrynklat papper - stänkt av tårar
Jag stänger min själ
Och öppnar min blus.
Hungriga blickar på mitt nakna bröst -
Ser ni hjärtat som brinner än?
I dess lågor, dess sargade paroll - Brinner
Tid, Engagemang och Kreativitet.




Fri vers (Fri form) av Koppartråd
Läst 31 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-20 08:29



Bookmark and Share


  Page Goldenboy VIP
slarvigt skriven av mig,
två korrigeringar
allt* finns redan
man kan upptäcka men / inte skapa* men då...
ursäkta för korrigeringar
slarvigt
2024-05-20

  Page Goldenboy VIP
bra, intelligent skrivet
dock kreativitet finns inte även att jag använder ordet, när det är slött intellektuell nivå, alltså finns redan, man kan upptäcka
men då måste man tro på gud/gudar
försöker vara lite social på poeterna
väldigt bra, och jag hoppas du hittar gud(ar)
2024-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Koppartråd
Koppartråd