Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

45 varvare

Minnena strålar magnetiska. Allt uppiffat och kryddat, uppdukat i vitaste linne och silver.
Bordsskick därtill, med levande ljus och kristallkronor,
allt sett i vidvinkel och närbild, med perspektiv och överblick.
Från erfaren synvinkel visas barnkammaren, där hörs vinyl i 45 varvs fart, där dricks läskeblask med kapsyl, å teven i vardagsrummet är lägereld,
ååååå hallåorna hallåar just-för-mig,
faktum är att allt är för mig, där och då.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 17 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-20 17:18



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Snurra mera från fordons
dags numera?
;)

2024-05-20

  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlade minnesbilder från ungdomstiden.
2024-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP