Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns Mig Nu

Om du minns mig nu
kommer du ihåg hur det var då
det är självklart att förstå
man kanske gick itu
nu är nu
då är då
allt jag såg kan jag nu förstå




Bunden vers av LittleBozz
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-05-20 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LittleBozz
LittleBozz