Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen är en huvudsak i huvudsak


Timmarna känns få men välfyllda 
och väl fyllda är antagligen en av
alla smaksaker som man kan tycka
olika om. Att tycka om är något bra
för hur skulle allt annars se ut. 

Mannen som skriker är full och förtvivlad
och han undrar om någon hör och den som 
hör är förtvivlat trött på att öronen inte kan 
skydda bättre. Den som hör förstår nästan 
ingenting. Det kan vem som helst förstå.

Att förstå är väldigt viktigt, hur skulle det annars se ut. 
Huvudsaken är att alla mår bra, hur kommer det annars 
att bli. Klockan tickar och dagen går, nu är det natt och det 
är mörkt. Att sova är bra, annars vet man inte hur det blir. 
Godnatt. 






Övriga genrer av Elaine.S VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-05-21 02:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Lyckliga de som får sova.
2024-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP