Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


lager av obruten sand

 

jag la ett stycke is i solen. somnade och lät kroppen smälta samman med jorden. en tusennatt för ohämmad hågkomst. hem möter. Där. Där. Mitt hemma. en susning sköljer över. sköljer rent. rent från den känslan av domning. den som faller över handryggen när natten övergår. och ändå är det så obestämt obrutet. dropparna som stannar kvar i dimman.

Overkligheten möter realismens sanna ansikte. Som en avdammad spegel. Är jag då damm eller spegelbild. Dömd och fallen. Friad och rest.

Men du. Låt mig svälja dig hel. 

 




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-05-21 21:35



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Förtjusande trolsk, drömsk, livnära med ord som vi sällan ser följa varandra. Till slut kanske vi inte orkar ta reda på vilka vi är, hur vi är...utan bara känna efter hur hungriga vi blir av att leva.
2024-05-22

  lodjuret/seglare VIP
Det som kommer över just mig, åter igen, är att det är lättare att se hur att själv älska något eller något, men att ha så svårt att själv inse att någon annan kan älska en själv.
2024-05-21

  Blomma-Stjärna VIP
lite gåtfull men sinnligt lekfull
2024-05-21
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP