Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svunna tider

En gammal dammig bok
Falnade gula sidor
En dedikation och en bild

Skrivbordet är gammalt
Har inte använts på flera år

Ingen sitter längre framför fönstret
Ingen kreativitet beslöjar längre rummet

Det är inte dött
Det är i dvala
Det innehåller minnen
Men det kommer aldrig mer att ockuperas

Barnen som brukade springa
På gården nedanför
Är sedan länge frånflyttade och vuxna

Planen är stilla
Lönnarna är gröna
Den här sommaren springer inga glada barn
Att fira att sommaren är här




Övriga genrer (Essä/Recension) av Sirius York Orion
Läst 531 gånger
Publicerad 2008-06-04 18:16



Bookmark and Share


  jossj
Lite sorglig men kryddad av
möjligheter till inre bilder
av tidens flyktighet.

MVH jossj
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Sirius York Orion