Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skådespelare Gérard Depardieu häktades för sexuella övergrep

Gerard Depardieus ryska medborgarskap och...
Skådespelaren Gérard Depardieu häktades för sexuella övergrepp. Han anklagas av två kvinnor för att "röra dem"

https://edition.cnn.com/2013/01/03/world/europe/russia-depardieu-citizenship/index.html


Ryskt medborgarskap: Gerard Depardieu accepterade ryskt medborgarskap efter att president Vladimir Putin beviljat honom det personligen genom dekret.


Skatteprotest: Depardieu lämnade Frankrike och avsade sig sitt franska medborgarskap i protest mot föreslagna skattehöjningar på de rika.


Kulturell påverkan: Hans avgång väckte en debatt i Frankrike om skattelagar och framgångsrika individers roll i samhället.


Personliga band: Depardieu har en historia av att arbeta i Ryssland och uttryckte beundran för landet och dess president.




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 15 gånger
Publicerad 2024-04-29 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP