Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Obegripliga analogier


Om du ser dig själv i andra??

Om du söker efter

att hitta dig själv

I andra människor

Kan du hitta någon

Du inte känner igen dig i

Om du har blivit fångad

Ute i periferin av

Det förflutnas kraft

Det kan vara vad du behöver

För att släppa taget

Om det förflutnas kraft

Och leva i nuet

Om du tycker framtiden ser ut

Som det förflutna har gjort

En förändring kan

göra dig gott

När den kommer

Med en överraskning

Utan att du ser dig själv

I andra människor

Utan ser dem som de är

 

Taleptox skrev

Den 20240515

<+>

 




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-05-15 07:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP