Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig ge upp

Hinner skapa medan denna utveckling andas nya vidder av syre. Att vara kort i tonen mera som ett smörgåsbord, mättar och lättar hungerversen. Dessa arvstyngder läggs överst på bordläggandet av minnesögonblick, som skickar tydligare fram en linslus i sidovinden tätt på ett jaha. Ebben som flod och det står lite mindre suddigt i raketer som heter maneter, därav hastighetsprincipen vinnandet av upprustande framtidsförgreningar. Ett lindat förvandlat sätt att ta i tu med olika liknelser, bakom och före allting ses vi kryddas med en personlighet i dessa ordkopplade teoretiska överföringshinder. Samlandet av bakomeffekten är liknande tidsrycket lika unikt byggd att hinna göra ett bra arbete. Sammanförd i röstminnet därför kontrolleras igen en liten överskattad tankeidé, favören i modernaste löfteskorridoren. Behövs en uthållig fokusering att sätta ihop allting, med ingenting och genom överskådlig tid. Läser noga alla detaljer, med glöd i ögonen och ett stycke aldrig ge upp manöver.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-04-22 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP