Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyktförsök

Du springer
bort, bort, bort.
Det flåsar dig
i nacken
Gåshud täcker
varenda bit
naken hud.

Rädslan har fyllt
ditt tomrum
Benen viker sig
under dig
Huvudet spränger,
du fortsätter
ändå.

Försvinn, försvinn!
Ut från mitt liv!
Kan du inte se?
Jag springer
ifrån tiden,
känslan,
dig.

Du stannar,
vänder dig om.
Du ser
din orsak
till flykt.
Du faller ihop,
det förflutna
kom ikapp dig
till slut.




Fri vers av Sandra Salomonsson
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-10 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Salomonsson
Sandra Salomonsson