Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kämpa på du bara, det är meningslöst ändå

Svara mig
nu.
Jag vill
veta
vad du
slåss för,
känner,
upplever.

Knytnävsstora slag
mot strupen
ger en
vit dimma
kallad
verklighet

Blodet pulserar
ut ur
dina ådror.
Kampen mot
tiden,
ditt verkliga jag.
Ett krig
utan
slut.




Fri vers av Sandra Salomonsson
Läst 260 gånger
Publicerad 2009-12-07 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Salomonsson
Sandra Salomonsson