Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din plats i mitt huvud

Jag plockar fram dig ur minnet

Skall jag satsa på dig och riskera att bli sårad?

Eller ska jag vända om för att rädda mig själv?

Så mycket att vinna men ändå så mycket att förlora...






































...jag vill att du hjälper mig




Fri vers av Kanskerättkanskefel
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-21 21:05



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Tackar för den......
2009-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Kanskerättkanskefel