Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Va fan!?

Jag är helt ensam...

kräver uppmuntran, sällskap och kärlek

men orkar inte med människor just nu.

jag är sur på allt
arg på allt
hatar allt

ljud är för höga
därför skruvar jag upp

marken är för hård
därför slängs jag ner

luften är för bra
därför klagar jag

Vem har sagt att män inte kan ha pms?




Fri vers av Kanskerättkanskefel
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-08 20:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Grannarna åker hiss för ofta.
En av dem har bara ett öga.
Folk på bussen pratar för högt.

Jo tack, känner igen mig...
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Kanskerättkanskefel