Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"man blir som man umgås"

de säger att man blir som man umgås

och ibland är det så
men ibland så blir man bara mer olik de man umgås med
men oftast anpassar vi oss efter dom vi umgås med
då känner vi oss trygga
men vissa anpassar vi oss inte efter
för att man vuxit upp så olika
har så olika (bak)grund
och olika syn på livet
men att anpassa sig är människans (och djurens) bästa försvar
så ja ibland blir man som man umgås

men ibland kanske man skulle säga "om man umgås med någon som är ganska lik en själv så blir man mer lik den för att till slut bli ett"




Fri vers av NoShiningHalo
Läst 313 gånger
Publicerad 2009-10-22 21:34



Bookmark and Share


  David Gustafsson
jättecool!
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

NoShiningHalo