Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmar rinner bort

allting faller mellan fingrarna på mig

rinner bort

till en annan, bättre plats

jag har slutat be om att få det

jag tar det jag har istället

gör vad jag kan med ditt liv som är mitt

och de dagar jag har




jag har släppt drömmarna om kärlek

det är inte värt det

för på något sätt lyckas jag alltid förstöra det

jag klarar mig bra

och hur jag mår

det kan jag inte svara på

det är från tid till tid, timme till timme

men jag klarar mig

det är bra

jag är trygg

det är det enda som betyder något




Fri vers av NoShiningHalo
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-22 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NoShiningHalo