Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tar studenten i juni... jag vet vad jag ska göra sen, men många vet inte det


På studentens lyckliga dag..

När världen snurrar utanför fönstret
Jorden snurrar sina varv runt solen alldeles för snabbt
solen går upp och ner i racerfart
sekunder dagar månader och år bara rusar förbi

och man ska slungas ut i livet snart
studentens lyckliga dag..
den dagen är nog en av de lyckligaste man har
man är mittemellan skola och arbetslöshet
inga krav ställs just denna dag

man längtar och fruktar tills dess
för vad ska man göra sen?
man är inte rustad för vuxenlivet
men på studentens lyckliga dag
då kan man göra allt




Fri vers av NoShiningHalo
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-01 23:10



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
då har du gjort det nu då:)

Grattis!

hoppas det var som önskat glatt
2013-06-25
  > Nästa text
< Föregående

NoShiningHalo