Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro...

För ovanligheter i det dagliga livet,

För tröst som annars saknas,

För liv och hopp som andas ljus,

För att se en ny dag randas,

Krävs tro?

För att veta att du finns inom mig,

För att känna att hjärtat slår,

För att veta att du alltid hör mig,

Hur ruttet jag än mår,

Krävs tro..?



Inte nödvändigtvis...




Men nog fan hjälper det!




Fri vers av Linnea K
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-23 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnea K
Linnea K