Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Världen exploderar i gnistor av mångfärgat ljus..."


Intimt explosiv.

När kroppen krampar i orgasmens extas
känns örfilens skarpa sveda
som en fjärilslätt kyss...

Smekande händer som plötsligt nyper
Mjuka läppar döljer vassa tänder
Ögon vars blickar blandar ömhet och grymhet...

Andning som kommer stötvis
hindras plötsligt
av en hand över min munn...

Vitt spridda ben
tvingas längre isär
när lusten söker sitt mål...

Naglar lämnar fåror i redan randad hud

Skrik efter skrik lämnar halsen öm och hes

Världen håller andan innan den exploderar i gnistor av mångfärgat ljus.




Fri vers av Linnea K
Läst 371 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-16 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnea K
Linnea K