Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djuret.

Lejonet.

Hungern. Det vrålar efter något att stilla hungern med.
Hettan. Cirklarna. Manen. Beslutsfattande instinkt.
Avsaknad av flyktväg.

Den bestialiska odödligheten.

Lejonsjälen värker.








Prosa av Player
Läst 464 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-23 21:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark:)
2012-07-18

    ej medlem längre
Stark:)
2012-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Player