Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor känslor känslor


I ärlighetens namn

Du har tårar på ditt linne och
du tror jag har för trånga kläder
men egentligen
jag menar verkligen egentligen
så är bröstkorgen så fruktansvärt full
så ofullständigt kan du tänka dig
att jag kanske älskar dig en dag i sänder
men i ärlighetens namn
i den skog som växer i mitt hjärta
anlägger jag små knastrande bränder
i din ära




Fri vers av Bravorion
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-19 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bravorion
Bravorion