Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vilken jävla känsla


Min dotter har vingar





Det var länge sen
min dotter tillät mig komma
på en avslutning...


jag var nervös


gymnastiksalen överfull
med mammor och pappor


jag hinner inte se henne
innan hon skriker
rakt ut :


PAPPAAAAAAAAAAAA !



Hon är 15 år
och hon har
mig...


det är jag
pappa
till en ängel.




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-12-21 20:17



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
härligt <3
2011-09-27

  Maiah VIP
Härlig känsla som dikten
2009-12-23

  Gunnar Hilén VIP
En STOOOOOOOR KRAM till alla er och TACK !

HYVÄÄ JOULUA från EN svensk på rymmen i FINLAND.
2009-12-23

  Cosmic Johanna
Skön realtionsskildring,

ger hopp!

varma applåder!
2009-12-22

  flickan i spann
Kärleksfullt till din dotter
2009-12-21

    Jesper E VIP
Mycket bra! Applåd!
2009-12-21

    Max Poisé
Gripande känsla
2009-12-21

  oMareld
fint :)
2009-12-21

    tramp
härlig !!!
:-)
2009-12-21

  Uppfångad
Vacker, väldigt :)
2009-12-21

    ej medlem längre
underbart :-)
2009-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP