Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinnande barn

Brinnande barn, är det en metafor?
Eller kanske ett tillstånd jag inte förstår?
Inom mig har jag ett hat som ger mig styrka att lyckas.
Hatet från min barndom i ett brinnande helvete.
Hårda slag, starka ord och en evig smärta.
Barnet vars föräldrars misstag fick lära.
Kanske var jag ett brinnande barn?




Fri vers av PoeticImpuls
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-22 21:36



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Du ömfamnar dig
2010-01-10

  stenen/ Yv Ericsson
herregud. nu vill jag bara krama dig. fan så sorgligt.
2009-12-22

  Mats Henricson
Bättre än Utbränd............
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

PoeticImpuls
PoeticImpuls