Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen om Nordland

Jag satt ensam på mitt rum
Det knackade på min dörr
det var hon, flickan som värdesätter mig.

Hon satte sig på min säng - förrädisk mark
Hon färdades på kärlekens tåg
Medans jag flög.

Allt vi kunde göra var att vinka till varandra
Tystnad är en röst på lika villkor
Kärleken är blind och ibland helt galen




Fri vers av PoeticImpuls
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-23 00:13



Bookmark and Share


  aol
Underbart skaldat särskilt dom sista raderna,
2019-07-31
  > Nästa text
< Föregående

PoeticImpuls
PoeticImpuls