Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

faller för dig

Det var bara på skoj och inget allvarligt
Vi enades om att vi bara skulle ses lite löst.
Det passade mig perfekt.
Du skulle bara vara ett tidsfördriv,

Men plötsligt kan jag inte inleda en normal konversation
Utan att tala om dig.

Bli skör i mitt huvud,
kan inte stå emot.
Kanske är det vinet i mitt blod,
för jag tappar balansen.
Jag tror att jag föll för dig
Jag faller
för dig.




Fri vers av PoeticImpuls
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-25 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PoeticImpuls
PoeticImpuls